Tarieven

Ik ben CAT-erkend zorgverlener level 3.

De grote zorgverzekeraars erkennen en ondersteunen deze organisatie. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de consulten van CAT-erkende zorgverleners.

CAT level 3 is voor HBO PLATO therapeuten, die aan de eisen van zorgverzekeraars kunnen voldoen. Behandelingen van level 3 CAT-therapeuten worden (gedeeltelijk) vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen bij de volgende ziektekostenverzekeraars:

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ.

Kosten van consulten en behandelingen:

  • 40,00 Euro per half uur
  • 60,00 Euro per uur
  • 85,00 Euro per anderhalf uur
  • 50,00 Euro voor acupunctuur

Algemene bepalingen en voorwaarden (pdf)
(opent in een nieuw venster)


Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/